görsel sanatlar

öğrenci çalışmalarından örnekler

Öğrencilerimiz cumhuriyet dönemi sanatsal akımları ve dünya sanat tarihindeki ünlü sanatsal akım ve tekniklerini öğrenerek reprodüksiyon ve uygulama çalışmaları yapıyorlar.

Müzik eğitimi ve nota bilgisi okulumuzda oldukça önemsenen bir eğitim başlığıdır. Müzik eğitiminin hem kişisel, hem zihinsel hem de akademik gelişime kaydadeğer katkısı olduğu bilimsel olarak da desteklenmiş bir gerçek. Okulumuzda  temel enstrümanımız piyanodur. İyi ve doğru bir nota bilgisi öğreniminden sonra, öğrencilerimiz enstrüman çalmaya başlarlar. Piyanoda yeterli ilerlemeyi kaydeden öğrencilerimiz  ikinci enstrüman seçimi yaparlar. Büyük okul orkestramızın içerisinde telli, yaylı, vurmalı ve tuşlu olmak üzere çok sayıda enstrüman çeşidi bulunmaktadır.

müzik dersleri