Sayın Ziyaretçimiz;

Bu siteyi kullandığınız taktirde aşağıdaki koşulları, yazılanlarla sınırlı olmaksızın tüm maksat ve halin icabı ile kabul etmiş sayılacaksınız.

www.umitkoykoleji.k12.tr sitesinde yer alan tüm bilgiler, tablolar, yorum ve tavsiyeler ile buradan yapılan linkler, kullanıcıya bilgi vermek amacıyla sunulmuştur.

Kullanıcılar bilgi ve dokümanları sadece bilgi edinmek amacıyla kullanabilir. Burada mevcut olan bilgiler Ümitköy Koleji Montessori Okulu‘ndan önceden yazılı izni alınmadan kısmen veya tamamen kopya edilemez, dağıtılamaz, kiralanamaz, çoğaltılamaz alt lisansla kullandırılamaz, değiştirilemez, ileride kullanılmak üzere saklanamaz, ticari amaçla kullanılamaz. Siteye erişim serbest ve anonimdir. Bilgiler yayımlandığı zaman itibariyle geçerlidir. Ancak tüm bilgiler gereken durumlarda revize edilecektir. Bu sitede yer alan bilgilerin revizesi ya da düzeltilmesi ile ilgili olarak; Ümitköy Koleji Montessori Okulu önceden haber vermeksizin, istediği zaman sitedeki bilgilerin revizesi, değiştirilmesi, düzeltilmesi ve çıkarılması gibi işlemleri yapacak tek yetkili olup bu konuda tüm haklara sahiptir.

Bu sitede yer alan herhangi bir bilgiyi, herhangi bir şekilde tahrif etmek; her türlü cezai hukuki takibata neden olacaktır.

Ümitköy Koleji Montessori Okulu web sitesinde yayınlanmış bilgiler ya da bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden veya siteye ulaşılamamasından doğan ve doğacak zarar ve/veya kayıplardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

Ümitköy Koleji Montessori Okulu web sitesinin yayınlanması, hiç bir kişi ve/veya kuruluşa herhangi bir konuda, herhangi bir taahhütü içermemektedir.

Sitede yer alan bilgiler ışığında verilecek her türlü kararlar ile ilgili tüm sorumluluk, siteyi ziyaret eden kişiye aittir.

Ümitköy Koleji Montessori Okulu web sitesine veya sitesinden bağlantı yapılarak ulaşılan herhangi bir web site bilgisine girilmesi veya bunların kullanımından doğabilecek doğrudan veya dolaylı kayıp veya zararlardan, sorumlu tutulamaz.

Sitede yer alan bilgilerin çeşitli nedenlerle doğruluk içerecek şekilde güncellenmemesi; revizede gecikme, sitede olması muhtemel bir yanlışlık veya eksiklikten yada değişiklikten ötürü Ümitköy Koleji Montessori Okulu’na hiç bir nam altında sorumluluk yüklenemez. Güncellemeye ilişkin tarih bulunması, belirtilen hususlar aksine Ümitköy Koleji Montessori Okulu’nu hiçbir yükümlülük altına sokmaz.

Sitede yer alan bilgiler, yürürlükte bulunan mevzuat uyarınca “icap” olarak kabul edilemez olup, Ümitköy Koleji Montessori Okulu’nu bağlayıcı bir yönü bulunmamaktadır.

Bu sitede bulunan bilgi veya ifadelerin (tasarımlar, resimler, logo v.b. gibi) telif hakkı Ümitköy Koleji Montessori Okulu’na aittir. Bu sitedeki hiç bir görsel ve içerik her ne sebeple olursa olsun, kaynak gösterilerek dahi kopyalanamaz, çoğaltılamaz, basılı yada internet ortamında yayınlanamaz. Sitedeki ürünler logolar ve görseller hiç bir amaçla izin alınmaksızın kullanılamaz.

Sitenin içeriği T.C.K. 525. maddesi başta olmak üzere Türk Ceza Kanunu, 5846 sayılı kanun ve tüm yasal mevzuat koruması altındadır.

Site ve içeriğindeki bilgilerin kullanımından doğabilecek ihtilaflarda,Türkçe Yasal Uyarı metni esas alınacak olup, Ankara mahkemeleri ve icra daireleri yetkilidir. İşlemler de Ankara-Türkiye’den yürütülecektir.

Saygılarımızla,

Ümitköy Koleji Montessori Okulu