Yemeklerimiz

Okulumuzda iki öğün (kahvaltı ve öğlen yemeği) yemek çıkar. Yemekler okulumuzun mutfağında hazırlanmaktadır.

Yemek malzemelerinden;

  • sebze-meyve türü günlük olarak halden ,
  • et ürünleri yine günlük olarak Et Balık Kurumundan,
  • zeytin-zeytinyağı Ayvalık’tan,
  • peynir türevleri Kars’tan,
  • tereyağı Erzurum ve Elazığ’dan,
  • bakliyat çeşitleri Çorum’dan (yerli üretim),
  • turşularımız Çubuk’tan

temin edilmektedir.

Yemeklerimiz hijyenik ortamda anne yemeği tadında hazırlanmaktadır.

Öğlen yemeğinde 3 ya da 4 çeşidimiz bulunur. Öğrencilerimizin bu çeşitlerin her birinden yemesini ve tabaklarında yemek bırakmadan bitirmelerini önemser, öğrencilerimizi bu doğrultuda yönlendirmeye çalışırız.